23 Kasım 2016 Çarşamba

Başkan Baydilli Öğretmenler Bizim İçin Önemlidir

Karaköprü başarılı Belediye Başkanı Metin Baydilli 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile Şehir Mustafa Direkli Ortaokulunda öğretmenlere karanfil dağıttı. Baydilli yaptığı açıklamada Öğretmenlerin topluma yol gösteren toplumu şekillendiren bireyler olduğunu ve bizler için çok değerli ve önemli olduğunu vurguladı.

Eğitime ve eğitimcilere her zaman önem veren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, öğretmenler günü nedeniyle öğretmenleri unutmadı ve ilçedeki bazı okulları ziyaret ederek burada görev yapan öğretmenlerin gününü kutladı, karanfil ve kalem hediye etti.

Başkan Baydilli, Karaköprü İlçesi'nde bulunan Mustafa Direkli Ortaokulu ve Fatma Zehra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek öğretmenleri kutlarken, ihtiyaçlarını ve sorunlarını dinledi.
Başkan Baydilli Öğretmenlerin çok kutsal bir görev icra ettiklerini ifade ederek, eğitime olduğu gibi eğitimcilere de her zaman önem verdiklerini, destek olmaya çalıştıklarını kaydetti.



Başkan Baydilli şunları söyledi:
"Bizim için önemli olan, öğretmenlerimizin ülkemiz için, milletimiz için hayırlı gençler yetiştirmesidir. Bizler de bu konuda onların her zaman yanında olacak, desteğimizi onlara göstereceğiz. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. İnşallah onların ellerinde güzel bireyler yetişip vatana millete hayırlı olacaktır."


Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ziyaretlerde öğrencilerle de sohbet ederken, okullardaki belediye ile ilgili eksiklerin giderilmesi için ilgili ekiplere talimat verdi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder