23 Kasım 2016 Çarşamba

Siverek Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Şanlıurfa Siverek ilçesinde kısa süre yapımı tamamlanan alt yapı çalışmalarından sonra asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Kanalizasyon ev yağmur drenaj boruları ve su şebekesi çalışmalarının tamamlandığı Ramazan Baran Bulvarında yüksek kalite  sıcak asfalt çalışmalarının başladığına dikkat çeken  Belediye Başkanı Resul Yılmaz yaptığı açıklamada şöyle dedi. “  Son baharın güzel günleri yaşadığımız bu günlerde sıcak asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz, amacımız Siverek halkına daha iyi hizmet etmek ve yol kalitesini yükseltmektir, bizim anlayışımızda yol medeniyettir, 2017 yılının ikinci çeyreğinde bu çalışmalarımıza noktayı koymuş bulanacağız, amacımız 7 metre ve üzeri bulunan tüm cadde ve sokaklarımızın tamamını sıcak asfaltla kaplamaktı. Hamdolsun bugün büyük kısmını tamamlamış bulunmaktayız, alt yapı çalışmalarını yüzde sekseni bitti, bu çalışmalar sırasında büyük sabır gösteren Siverek halkına hizmet etmek ibadettir, bu kadim şehre ibadet etmek ibadettir, her Siverek için diyoruz”

  Mahalle sakinleri yaptığı açıklamada mahallede yapılan hizmetlerden dolayı çok memnun olduklarını. Çalışmalarından ötürü Şanlıurfa Büyükşehir belediyesine teşekkür etti.

Çalışmaları inceleyen Başkan bir süre mahalle sakinleri ve esnafları ile görüşerek sohbet etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder